Partners

Werkgeversorganisaties


VOKA – Kamer van Koophandel Limburg

Voka - Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden ondernemingen. Gesteund door de hele Voka organisatie wil ze als een neutrale private en representatieve speler het vrij ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.


 
Unizo Limburg

UNIZO-Limburg is dé organisatie en belangenbehartiger van eigenaar-ondernemers in Limburg. UNIZO groepeert KMO’s, dienstverleners en detailhandelaars op nationaal, provinciaal en lokaal niveau. UNIZO-Limburg biedt informatie, ervaringsuitwisseling en netwerking op maat van elke eigenaar-ondernemer. Het Serviceteam staat ter beschikking van de leden met een kwaliteitsvolle, individuele serviceverlening en sterk advies. UNIZO-Limburg is marktleider in de begeleiding van startende ondernemers.


 
Boerenbond

De beroepswerking van Boerenbond is de grootste en belangrijkste Vlaamse beroepsorganisatie voor de agrarische ondernemer en concentreert zich op de belangenverdediging voor boeren en tuinders.


 
 

Werknemersorganisaties


ABVV Limburg

Het ABVV-Limburg is een werknemersorganisatie met ruim 85.000 leden, met als opdracht de belangenbehartiging van de werknemers en de sociaal uitkeringsgerechtigden.
ACV Limburg

ACV-Limburg is de grootste en sterkste vakbond van onze provincie. Met een kwaliteitsvolle dienstverlening en een uitgebreid bewegingsnetwerk staan de personeelsleden en militanten dagelijks paraat om de belangen van de werknemers en de zwakkeren in de maatschappij te behartigen en te verdedigen.ACLVB

De Liberale Vakbond is een organisatie die opkomt voor de belangen van meer dan 220.000  Vlaamse werknemers en sociaal verzekerden. Als volwaardige vakorganisatie heeft de ACLVB een uitgebreid aanbod aan diensten.
 
Politieke overheid 

 
 Vlaamse Regering

Portaalsite van de Vlaamse Overheid met allerhande info betreffende de verschillende beleidsdomeinen, de Vlaamse Regering, het Vlaams Parlement, persberichten, publicaties, premies, subsidies...

 
 
Vlaamse Gemeenschap: Departement voor Werk en Sociale Economie

Het Departement Werk en Sociale Economie staat in voor de beleidscoördinatie en -ontwikkeling en voor de opvolging, de monitoring en de inspectie van dat Vlaams werkgelegenheidsbeleid. Het departement bestaat uit twee afdelingen: Beleid en Inspectie.Vlaamse Gemeenschap: Departement voor Economie, Wetenschap en Innovatie

EWI zorgt voor beleidsvoorbereiding en beleidsevaluatie inzake Economie, Wetenschap en Innovatie. Door een proactieve, toekomstgerichte visie wil EWI een duidelijke plaats innemen als een belangrijke speler en 'think tank' binnen de Vlaamse overheid. Met de uitbouw van o.a. een studiedienst, een doorgedreven prospectief beleid, de lancering van een EWI-review en aandacht voor duurzaam en ethisch ondernemen wordt er voortdurend een samenspel tussen Economie, Wetenschap en Innovatie nagestreefd.


 
Provincie Limburg

Op deze website vindt u al de activiteiten en het laatste nieuws van de provincie Limburg terug. Ook als u op zoek bent naar informatie over de organisatie of de verschillende beleidsdomeinen van de provincie Limburg kan u deze terugvinden op deze website.POM Limburg

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Limburg is het instrument waarmee de provincie Limburg haar sociaal-economisch beleid uitzet. Dit behelst:

- de onderbouwing van de sociaal-economische strategie
- de ondersteuning en uitvoering van projecten 

 
Limburgse gemeentebesturen
Alken
As
Beringen
Bilzen
Bocholt
Borgloon
Bree
Diepenbeek
Dilsen-Stokkem
Genk
Gingelom
Halen
Ham
Hamont-Achel
Hasselt
Hechtel-Eksel
Heers
Herk-de-Stad
• Herstappe
Heusden-Zolder
Hoeselt
Houthalen-Helchteren
Kinrooi
Kortessem
Lanaken
Leopoldsburg
Lommel
Lummen
Maaseik
Maasmechelen
Meeuwen-Gruitrode
Neerpelt
Nieuwerkerken
Opglabbeek
Overpelt
Peer
Riemst
Sint-Truiden
Tessenderlo
Tongeren
Voeren
Wellen
Zonhoven
Zutendaal

powered by lithium